Vi vet at mange ofte spør seg om innsats og markedskroner blir brukt på de riktige tiltakene. Vi tar initiativ, utvikler riktig innhold, tar gjennomtenkte kanalvalg, gjennomfører, måler og optimaliserer markedskommunikasjonen.

Ventd har rådgivere med komplementære ferdigheter, brei erfaring fra media, samfunns- og næringsliv og spisskompetanse innen: Markedsposisjonering, journalistikk, web og sosiale medier. Vi behovstilpasser et team, som gjør det mulig for våre oppdragsgivere å ha "sin egen" markedsavdeling - til en overkommelig kostnad.   

Våre rådgivere

...

Kåre Stig Nøstdal - Seniorrådgiver / daglig leder

Markedsposisjonering, prosjektledelse og operativt kommunikasjonsarbeid.

Har jobbet med omdømmebygging og lokal steds- og næringsutvikling for et tyvetalls norske kommuner og regioner, utviklet posisjonerings- og kommunikasjonsstrategier for et stort antall private bedrifter og offentlige organisasjoner, har vært prosjektleder, ledet workshops og vært jevnlig benyttet som foredragsholder om merkevare- og omdømmebygging.

Han har en bachelorgrad i internasjonal bedriftsledelse, og jobbet fem år i møbelbransjen og fem år som finansiell rådgiver før han i 2003 ble ansatt som daglig leder i Ålesund Sentrumsforening.  Han har siden 2007 jobbet som kommunikasjonsrådgiver, og har i tillegg hatt styreverv: 

Styreverv:
2012 - 2015:  Styremedlem TIBE Ålesund
2011 - 2015:   Styremedlem TIBE PR
2006 - 2008: Styreleder Ålesund sentrumsforening
2008 - 2009: Styremedlem MGP. Sunnmøre
2003 - 2006: Styremedlem Cruisedestinasjon Ålesund

...

Freddy Kongsberg - Seniorrådgiver

Budskapsutvikling og innholdsproduksjon. Medieovervåkning, medietrening, mediehåndtering.  Krisehåndtering og beredskap.

Freddy er utdannet journalist og har jobbet 22 år som nyhetsjournalist og reportasjeleder i VG. Han har gjennom en lang journalistkarriere mottatt en rekke priser og nominasjoner, bl. annet: SKUP-DIPLOM for kritisk og undersøkende journalistikk og journalistprisen for fremragende journalistikk fra Møre og Romsdal Journalistlag. Han har flere nominasjoner til VGs Gullpenn. Siden 2010 har han vært kommunikasjonsrådgiver med strategisk og operativ mediehåndtering som spesialfelt, og har bl. annet jobbet med kunder som: 

Dagens Næringsliv, Sunnmørsposten, Reiselivet i Møre & Romsdal, Sparebanken Møre, Norsk Caravanforbund, Folkehøyskolene i Norge, Aalesunds Fotballklubb, Grøn Fjord 2020, Geiranger, Rauma kommune, Drammen kommune

...

Kristianne Møller Havnevik - Rådgiver

Utvikling og implementering av kommunikasjonskonsept, prosjektledelse, digital strategisk rådgivning, digitale trender, sosiale medier.

Kristianne har en Bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og har studert prosess- og prosjektledelse ved Emergence School of Leadership. I tillegg har hun et år med kreativ utfoldelse ved Liverpool Institute for Performing Arts.

Hun har vært ansatt i innkjøps- og logistikkavdelingen til Carlings Norge og har siden 2013 jobbet som kommunikasjonsrådgiver / prosjektleder. Hun har hatt oppdragsgivere i et bredt spekter av bransjer, og har tidligere bl. annet jobbet med kunder som Agrodata, Bypatrioten, Cementprodukter, Jansen Elektro og Oceana.

Prosjektansvarlig i Ventd Kommunikasjon for bl. annet: Møre Trafo, Ålesund Storsenter, Pharmatech Norway AS og Nordvest Nett.

...

Marcus Vedde - Webutvikling og design

Design, programmering og vedlikehold av nettsider. Marcus er utdannet innen media, IKT og design (MID) ved Høgskolen i Volda.

Han er vårt «kreative alibi» og har i samarbeid med våre rådgivere utviklet et stort antall web- og kampanjesider blant annet for Vestlandske Auto / Auto 88, Fiskebåt, Nordbohus, Nordvest Nett, og Jangaard Export AS.